לסיכום
- 🥔 בני אימו : פקעת סגולה מיפן, עם 150%נוגדי חמצון יותר מה אוּכמָנִית.
- 🌱 עשיר ב סיבים, פחמימות מורכבות ו ויטמינים Aחיוני לבריאות.
- 🌊 מיושר עם אֲרִיכוּת יָמִים מאוקינאווה, אוצר תזונתי עמיד בפני סופות טייפון.
- 🍽️ רב תכליתי בבישול: משמש בפירות, עוגות וטארטים, זמין בחנויות אורגניות בצרפת.
THE בני אימופקעת סגולה זו שמקורה ביפן, מושכת תשומת לב בזכות תכונותיה התזונתיות המדהימות. עִם 150% נוגדי חמצון יותר מאוכמניות, הוא עשיר בסיבים, פחמימות מורכבות וויטמין A, חלק ממסורת אריכות הימים של אוקינאווה. כמו אמיתי אוצר תזונתימזון העל הזה נלחם נגד הזדקנות תאית ומוצא בקלות את מקומו ב מטבח על בסיס צמחיהמציע אפשרויות מגוונות לאניני טעם בצרפת.
Beni imo: אוצר תזונתי לא ידוע
במקור מיפן, ה מבורך אימו היא פקעת סגולה שמגיחת מהצללים של מזונות העל. הירק הזה, שלעתים קרובות ממעיטים בהערכתו מחוץ ליפן, בולט בתכולת נוגדי החמצון יוצאת הדופן שלו. למעשה, הוא מכיל 150% נוגדי חמצון יותר מהאוכמניות, פרי המוכר ברבים בזכות היתרונות הבריאותיים שלו.
היתרונות של beni imo
מעבר לריכוז הגבוה של נוגדי חמצון, beni imo הוא גם עשיר ב סיביםב פחמימות מורכבות וויטמין A. חומרים מזינים אלו מסייעים בחיזוק המערכת החיסונית ובשיפור בריאות העיכול. הפקעת גם משחקת תפקיד מכריע במאבק נגד הזדקנות סלולריתנכס משמעותי בהקשר של אריכות ימים.
יישור עם אריכות ימים של אוקינאווה
באזור אוקינאווה, הידוע באוכלוסייתו ארוכת החיים באופן יוצא דופן, beni imo מספק מקור מזון בסיסי. בְּעֵרֶך 70% מהקלוריות היומיות מתושבי אוקינאווה מגיעים מהפקעת הזו, ובכך מעידים על חשיבותה בתזונה שלהם. צריכה קבועה שלו עולה בקנה אחד עם הרגלי אכילה ידועים כדי לקדם חיים ממושכים ובריאים.
מזון הישרדות
ה-beni imo גם הוכיח את עמידותו מול מצבים קשים, במיוחד במהלך טייפונים נפוץ ביפן. כמזון הישרדות הוא איפשר לעבור תקופות של מחסור ובכך חיזק את מקומו במורשת הקולינרית המקומית.
רבגוניות במטבח
במטבח, beni imo הוא רב תכליתי במיוחד. בין אם בפירה, עוגות או טארטים, הוא מתאים להכנות קולינריות שונות. טעמו המתקתק מעט ומרקם הקרמי הופכים אותו למרכיב פופולרי להעשרת מתכונים רבים, תוך שהוא מביא מגע של צבע וחיוניות.
סופר פוד נגיש לכולם
ה-beni imo זמין כעת בצרפת, במיוחד ב חנויות אורגניותובכך לאפשר לקהל רחב יותר לגלות את מעלותיו. המהות שלו היא חלק ממטבח צמחי בעיקר, המשקף א סימביוזה עם בריאות שמקבלת את מלוא משמעותו באורח החיים המודרני המכוון לרווחה.