הטכניקה הטובה ביותר להקפאה קלה ושימוש בשום הקצוץ שלך

Noah Levi

חובבי קולינריה יקרים, אם שום הוא הנשמה של המאכלים שלכם, שימורו יכול לפעמים לפרק אתכם מנשקכם. למרבה המזל, לא חסר טיפים לשמירה על המרכיב הכריזמטי הזה כמה שיותר טרי וטעים. לכן, אם נמאס לכם לזרוק שום נשכח בתחתית המזווה, או אם אתם פשוט רוצים לחסוך זמן במהלך ההכנות הקולינריות שלכם, המאמר הזה הוא בשבילכם. אנו נחשוף את הטכניקה הטובה ביותר להקפאה קלה ושימוש בשום הקצוץ שלך, כדי להבטיח טעם ויעילות מקסימלית במתכונים האהובים עליך.

שום, אוצר קולינרי

מאסיה לאמריקה ועד לאירופה, שום הוא מגע הקסם שהופך מרכיבים פשוטים ליצירות מופת קולינריות. הארומה העוצמתית שלו ויכולתו להעצים את טעם המאכלים הופכים אותו לא מועדף אוניברסלי. בין אם ברוטב עגבניות איטלקי מסורתי, קארי הודי חריף או איולי פרובנס, שום הוא הרבה יותר מסתם תבלין; הוא כוכב בעולם הגסטרונומיה.

הכן ואחסן שום טחון כמו מקצוען

לפני ההקפאה מכינים את השום. הטריק טמון ביצירת מלאי מוכן לשימוש. התחל באיסוף כמות טובה של שיני שום ולנער אותם בכלי אטום כדי להסיר את העור ביתר קלות. לאחר קילוף, הכניסו אותם לבלנדר לקבלת טחון דק. מוכן כך, השום מוכן לאריזה להקפאה.

הקפאת שום קצוץ צעד אחר צעד

לאחר קצוץ, מעבירים את השום לשקיות הקפאה. החוכמה היא לעשות יוצרים שכבה אחידה על ידי רידוד כדי לחתוך קוביות עם גב סכין, מה שיקל מאוד על השימוש מאוחר יותר. מנות חתוכות מראש אלו יאפשרו לכם לקחת רק את הכמות שאתם צריכים, מבלי להפשיר את השקית כולה.

היתרונות של הקפאת שום

לאחסון שום קצוץ במקפיא יש כמה יתרונות. שיטה זו מאריכה משמעותית את חיי השום, וכך ניתן לשמר למשך 8 עד 10 חודשים. הקפאה גם משמרת את איכויות הטעם של השום טוב יותר מאשר אילו היו השן שלמות. לשימוש מיטבי, זכור סמן את תאריך ההקפאה על כל שקית.

הפשרת שום ללא אובדן טעם

כדי למצוא את השום במלוא הדרו, יש לבצע הפשרה בזהירות. ההמלצה היא להוציא את הכמות הרצויה מהמקפיא ולהשאיר אותה לחזור לטמפרטורת החדר. הימנע משימוש במיקרוגל שעלול לשנות את המרקם והטעם. בטכניקה זו, השום מוכן לטעום שוב את המאכלים האהובים עליך.

עם העצות החשובות האלה, עכשיו יש לך את הסודות לאחסון שום כך שהוא תמיד יישאר בהישג יד ומוכן לשימוש. מהכנות מוקדמות להפשרה מבוקרת, השימוש בשום במתכונים שלך ישתנה, ויציע לך חיסכון ניכר בזמן ואיכות טעם ללא תחרות.

ברוך הבא » Blog » הטכניקה הטובה ביותר להקפאה קלה ושימוש בשום הקצוץ שלך